iOS 13 Tüm Özellikleri

ios-13-tanitildi-iste-iphone-lar-icin-gelen-yeni-ozellikler

Teknoloji devi Apple'ın uzun zamandır beklenen iOS 13 Sürümü tanıtıldı. WWCD 2019 etkinlik kapsamında Apple iOS 13 Sürümünü tanıttı. Etkinliğe Katılanların ve İzleyicilerinin En çok ilgisini çeken Karanlık Mod Özelliği Oldu.

iOS 13 ÖZELLİKLERİ

iOS 13'ün Tanıtılmasıyla beraber merakla beklenen Karanlık Mod tanıtıldı. Karanlık Modu tek bir tık ile aktif edebileceğiz. Karanlık Mod sayesinde gözlerimizin daha az yorulmasını sağlayacak ve karanlık ortamlarda daha etkili bir şekilde iPhone'nu kullanabileceğiz.

İşletim sistemin değişmesiyle beraber bir çok yeni uygulamada değiştir. Özellikle Sağlık ve Anımsatıcı Uygulamalarında büyük yenilikler var.

Apple'ın Haritalar uygulaması güncellendi artık Google Maps'teki gibi sokak ve caddeleri rahatlıkla görebileceğiz. Güncellemesi sonrası Google Maps ve Yandex Navi'den Daha iyi olduğu söyleniyor.

Bir Diğer özellik ise Bir Siteye Kayıt olacağınız zaman Kayıt formunu iPhone'nunuz Otomatik olarak algılayacak ve sizin yerinize dolduracaktır. Ve bütün bilgileriniz iPhone'nunuzda depolanacaktır.

0