iPhone 6S Sorun ve Hatalarının Çözümleri

iPhone 6s Hataları
iPhone 6s Hatalari
iPhone 6S Hataları
Merhaba arkadaşlar AppleHocama Hosgeldiniz;Geçtimiz günlerde tanıtimi yapılan iPhone 6S Türkiye'ye gelmeden sorunları geldi işte iPhone 6S sorunları.

Touch ID; iPhone 6S kullanıcıları tarafından bildirilen sorun 10 sanıye boyunca basılı tutulan home tusu yüzüden telefon kendine reset atıyor.

Güç/Pil;  
Bazı iPhone 6s kullanıcılar cihazların söylüyorlar rastgele kapatmadan hala sahip pil gücüne rağmen. IPhone Sleep / Wake düğmelerini basılı tutarak tekrar tekrar güçlendirilmiş, ama güç söner kez durmasına edilebilir.

iPhone 6s Ses Sorunları hakkında bilgilendirme.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus kullanıcıları bir dizi rapor edilmiştir aygıtların hoparlörlerden önemli ses bozulmasını hoparlör savrulan taklit "süper yüksek sesle" bildirim sesleri de dahil olmak üzere,. Bu sorun donanım veya yazılım olup olmadığını belirsiz olsa da, bazı kullanıcılar eski bir iPhone yedekten geri yükleme ile ilgili bir yazılım hata olduğuna inanıyorum.iPhone genel olarak bir türlü ses ve hoparlör sorunları devam etmektedir.

Diğer hatalar ise , iPhone 6s ve 6s Artı hoparlörler iPhone 6 ve 6 Plus aşağı adımı atmış inanıyoruz. Biz de iPhone 6s Artı bazen yanlış hoparlörlerden telefon ve zil sesleri gibi yanlış hacimlerde ses performans, Telefon uygulaması ile garip bir şekilde davranıyor fark etmişsinizdir.

3D dokunun.  apple editörleri de dahil olmak üzere bazı kullanıcılar, normal (non-derin) musluklar kullanarak web bağlantıları açmak için Safari reddi dahil olmak üzere 3D Touch yazılımı ile ilgili hataların, yaşadım. iPhone Sıfırlama 3D Dokunmatik normal işlevlerini devam etmek izin verebilir.

Selam 6s plus 3D Touch yazı yazarken devreye giriyor harflere basamıyorum kendi kafasına göre bazen yazdıklarımı siliyor basende klavyeyi kullandırmıyor yurt dışı cihaz olduğu için apple müdahale etmedi yazılımsal dediler yardımcı olursanız sevinirim
Kolay gelsin bende 6s 32 gb var 3D touchu kullanıp instagramdaki resimlere falan tıklamadan uzun basarak bakmaya çalışıyorum fakat olmuyor 5c telefonumu direkt kopyaladığım için mi olmuyor acaba yardımcı olursanız sevinirim
5