VShare Hataları (Çözüldü)


vShare Nedir ?

vShare market uygulaması ilk 2013 yıllarının sonlarına doğru çıktı. Amacı AppStoredeki ücretli olan uygulamaları insanlara ücretsiz olarak sunmayı hedefliyordu. Hedeflediği gibi olan vShare uygulaması indirenlerin hoşuna gitti kolay kullanımı sayesinde appStore kadar indirmeye sahip olan VShare uygulaması Son Günlerde çok popüler bir halde. Bütün her şeyi ücretsiz olarak indirmeyi sağlıyor. Vshare iOs 9 güncellemesi ile gelen uygulamalarıda içinde barındırıyor. Vshare kullanım oranları gün geçtikçe artıyor.

Vshare Nasıl Kurulur ?

Vshare uygulamasını bildiğiniz üzre AppStore'den indirmek mümkün değil. Çoğumuz Vshare market uygulamasını nasıl indiririm diye araştıranlar olmuş ama yanlış bilgiler yayılmaktadır. 
  • Safariye Giriniz
  •  Arama motoruna Vshare yazarak aratınız. 
  • Çıkan sonuçlardan en üstekine tıklayınız. 
  •  Ve cihazınızda jb yok ise UnJailbroken tıklayarak indiririz. 
  •  Yaklaşık olarak 10 saniyede kurulacaktır. ve bedava uygulama indirmenin keyfini çıkarın.

VShare Hataları

Uzun zamandır çözüm yolu olmayan bazı sorunları vardır. Uzun araştırmalarım sonucunda bazı bilgiler elde ettim. Vshare forumunda bile yer almayan indirme hatası nihayet çözüme ulaştı. Uygulama indiğimizde Unable to Download App could not be installed at this time ” veya  ” indirme hatası veri indirilemedi ağ bağlantısını kontrol ediniz ” şeklinde hata veriyordu. Bunun çözümü cihazınızı Restore etmek ama buda iPhone'daki bilgilerin silineceği anlamına geliyor ve kimse bu yola başvurmuyor bu nedenle bir çok denememin ardından iPhone'unuzu sıfırlamadan çözüme ulaşabileceksiniz. 

VShare'nin İndirme Sorunu Çözümü

Sizlere aşağıda bahsettiğim adımları tam anlamıyla yaparsanız hatanın çözümüne tam anlamıyla ulaşmış olursunuz.,



  • İlk önce Vshare ile indirdiğiniz uygulamaların tümünü silin.
  • Ve Vshare uygulamasını siliniz
  • iPhone'unuza Home+Power tuşuna 10 saniye basılı tutarak Hard-rest atmanız gerekmektedir.
  • iPhone'unuz açıldıktan sonra ayarlar kısmına girerek saat ve tarih'in güncel olduğunu kontrol ediniz.
  • Kontrol ettikten sonra Vshare'nin sitesine girerek vShare'yi yeniden indirin ve kurunuz.
  • Kurulma işlemi bittikten sonra Vshare'ye giriniz ve güven seçeneği çıkınca güven butonuna basın ve Vshare'yi kapatınız
  • Ayarlara girerek Saat ve tarihi 14 EYLÜL 2014 Tarihine getirin ve kayıt ediniz
  • Şimdi Vshare uygulamasına girerek istediğiniz bütün uygulamaları bedava olarak indirebilirsiniz.
Eğer ki takıldığınız bir yer olduysa Yorum bırakabilirsiniz.


vShare İndirme Hatası (Çözüldü)

vShare de uygulama indirdiğimizde bazı hatalar ile karşılaşıyoruz. İndirme hata en çok karşılaştığımız sorunlardan biridir çözümü ise çok basittir. Yapmanız gerekenleri harfiyen yerine getirirseniz Kolaylık ile sorunun üstesinden gelebilirsiniz.
  • İlk olarak iPhone'unuzun DNS ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor
  • Ayarlar>Wi-fi>i simgesine basın ve 8.8.8.8 olarak değiştirin.
  • Ardından saat ve tarih ayarlarına gelerek 14 EYLÜL 2014 saat 12:13 olarak değiştirin 
  • Şimdi her şeyi kaydedin ve iPhone reset atın. Yeniden başladıktan sonra vShare'ye girerek istediğiniz uygulamayı sorunsuz olarak indirebilirsiniz.

Vshare Çok Yavaş İndiriyor Sorunu.

Vshare de uygulama indirirken çok yavaş indirdiğinden hepimiz çok şikayetçiyizdir. Yavaş indirme sorunu bizde mi yoksa programda mı diye hep bir karamsarlık içindeyiz. Forum sitelerinde uzun araştırmalar sonucunda vardığım sonuçlar çok kötü Vshare uygulaması genel anlamda çok yavaş indiriyor. Yani uygulama indirmelerin de anlamsızca kota sınırı koymuşlar ve belli bir hız sınırının üstüne çıkamıyoruz bu konu hakkında Vshare yöneticileri hiçbir açıklama yapmadılar. 
 #iPhone Donma Sorunu
böyle illegal bir programı kullanmak ne kadar doğru. telefonundan internet bankacılığını kullananlar için tehlike arz etmiyor mu ?
merhaba. ben vshare kullanıcısıyım. indirdiğim uygulamalar rahat bir şekilde çalışıyor. ancak 1 gün geçtikten sonra indirdiğim uygulamalar açılırken kapanıyor.. her seferinde bastan indiriyorum.. bunun bir çözümü var mı ? sürekli bastan kuran bir ben olduğumu düşünüyorum çünkü Google de geniş arama yaptım ve hiç bir sonuç bulamadım. yani benimle aynı sorunu yaşayan yok gibi görünüyor.. uygulama iniyor ancak 1 gün sonra bidaha girilmiyor.. çözüm öneriniz var mı ? teşekkürler....
Merhaba Umut Bey;
Gta oyununun genelinde bir sıkıntı vardır alt versiyonları indirmeyi deneyiniz. Oyun yüksek boyutta olduğu için sıkıntı yaşanıyor.
lütfen yardım şu anda ıos 10 için vshare önce pc ye yükleniyor pc den telefonu okutup öyle atıyorsunuz ancak ben pc den okuturken bir çok sorun çıkıyor
selamlar. iphone 6 plus kullanıcısıyım vshare uygulamasını pc ve telefonuma yükledim infinity blade 1 i yüklerken 'package extraction failed' hatası alıyorum bunun sebebi ve çözümü nedir şimdiden teşekkürler cevabınız için.
Hocam iyi günler. Öncelikle karşılaştığım sorunlar şunlar :
En fazla 400mb lık oyun bile o kadar yavaş iniyorki bir yerden sonra Time Out verip indirmiyor.
Minecraft uygulaması büyük ihtimal boyutu sayesinde çok hızlı inebiliyor ama masaüstüme gelince Bekliyor... yazısı çıkıyor ve başlıktaki gibi Uygulama İndirilemedi hatası geliyor.
Ve son olarakta vShare uygulamasındaki 10 uygulamadan 7-8 i App Store bağlantısı gerektiriyor. Ben zaten app store dan indirsem vShare i neden yükleyeyim hocam! Bu sorunlara yardımcı olursan çok sevinirim..!
ben ipad air 2 de vshare pc indirdm sonra ordan usb ile bağladım ondan sonra vshareden oyunları indiriyorum girerken itunes şifre ve adını istiyor giriyorum ondan snra oyun donuyor ve atıyor nasıl çözcem ipadı sıfırladım hala olmuyor version 11.4.1
16