Tüm iPhone'lar için Derinlik Efekti Uygulaması

Tüm iPhone'lar için Derinlik Etkisi Uygulaması Ücretsiz.

Apple iPhone 7 Plus, kullanıcılara fotoğraflarına DSLR tarzı sahte derinlik efekti eklemenize izin veren Portre modunu özel olarak sunuyor. Bokeh efekti aynı zamanda bir portre fotoğrafını profesyonel bir kameradan alınmış gibi yapar ve arka planı bulanıklaştırarak ana özneyi dikkatin odak noktası yapar. Ne yazık ki bokeh efekti yalnızca iPhone 7 Plus'da mevcuttur ancak Patch adı verilen yeni bir uygulama, tüm iPhone'lara aynı özelliği getirir. Düzeltme eki, geliştiricisinin itiraf ettiği gibi mükemmel değildir, ancak zamanın çoğunda sorun yoktur. Bu uygulama ile kamera rulonuzdaki herhangi bir fotoğrafa derinlik efekti ekleyebilirsiniz.

Patch, bir görüntüdeki nesneyi belirlemek için sinir ağı kullanır ve otomatik olarak arka planda derinlik efektini ekler. Yama mükemmel olmadığı için uygulama, kullanıcıların sonuçlarını düzeltmek için resimlerinde değişiklik yapmasına izin verir. Düzeltme Eki yalnızca fotoğrafları derinlik efektine eklemeye odaklanır; bu, bu işlemi mükemmel bir şekilde yapmaya çalıştıkça karmaşıklığı ortadan kaldıran bir uygulama haline gelir. Ayrıca, en iyi sonucu düzenlemek ve ortaya çıkarmak için kullanabileceğiniz birden fazla bulanıklık ayarı da sunar.




Patch'i App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama ücretsiz olmasına rağmen, fotoğraflarınızın sağ alt tarafına küçük bir filigran ekler. Filigranı kaldırmak için 1 dolarlık bir uygulama içi satın alma alabilirsiniz.

iPhone Derinlik Efekti Uygulaması indir.

Buradaki linkten uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
#iPhone Donma Sorunu
1