Snapchat Yasanan Sorun Ve Hatalar


SnapChat Sorun ve Hataları. 


Son dönemde çok popüler olan ve hemen hemen her cihazda bulunan bir uygulama “Snapchat”.  Bu uygulama internet üzerinden senkronize bir şekilde çalıştığından dolayı bazı cihazlar da hata mesajı almak mümkün. Bu hata mesajları gerek cihazımızın donanımı gerekse,  Snapchat uygulaması ile birebir alakalı olabiliyor. Bu hatalarla son dönemlerde Apple cihaz kullanıcıları daha fazla karşılaşır olması, bu yazıyı yazmamıza sebep olmuştur. Umarım faydalı olur. Cihazımıza Snapchat uygulamasını yükledik.  Uygulamanın simgesine açmak için tıklıyoruz, ama uygulama açılmıyor veya açılıyor tam kullanıcı adı şifre oluştururken kendiliğinden kapanıyor ya da uygulamada kullanıcı adı oluşturdunuz ama uygulama kullanıcı adınızı tanımıyor. En sık karşılaşılan sorunda her şey tamam uygulamayı açtınız ama kullanırken otomatik şekilde kapanıyor. Bütün bu sorunların tel tek çözümlerini sizlerle paylaşacağım.

Sorunların Çözümü Hakkında Bilgiler

Öncelikle Apple firmasının kendi sitesinde bazı hatalar için çözümleri yer alıyor. Uygulamanın açılmaması, açıldıktan sonra hata vermesi veyahut kendiliğinden kapanması durumunda. Şu işlemleri sırasıyla uygulamanız halinde sorununuz çözülecektir. Öncelikle cihazınızın yazılımını kontrol edin, Beklemede olan yazılım güncellemeniz varsa eğer bir wifi ağına bağlanarak cihazınızı güncelleyin. Yazılım güncellemeniz yok cihazınız güncel ise AppStore uygulamasına girerek güncellemeler kısmından uygulamanızın güncellemesi var mı? Onu kontrol edin. Uygulamanın güncellemesi varsa güncelleme yapın. Uygulamanın da güncellemesi yok ise eğer Appstore’dan ücretsiz farklı bir uygulama indirmeyi deneyin bu iletişim problemini ortadan kaldıracaktır.

Diğer Çözümler

Bunların hepsini yaptınız ve sorun devam ediyorsa eğer Snapchat uygulamasını telefonunuzdan silin telefonunuzu kapatıp tekrar açın. Sonra tekrar yükleyin. Uygulama sorunsuz şekilde yüklendi açıldı kullanıcı adı ve şifresi oluşturdunuz fakat uygulamaya giremiyorsunuz. Bu sorunun çözümü oldukça basit Snapchat uygulamasını açın ve şifremi unuttum bölümünden yeni şifre isteyin ya da yeni bir kullanıcı adı oluşturun. Snapchat uygulamasını yüklediniz uygulama açılıyor kullanıma izin veriyor fakat bir süre sonra kendiliğinden otomatik kapanıyorsa. Bu hata içinse iki çözümünüz var. Çözümlere geçmeden önce şunu belirtmek isterin ki bu sorun cihazınızın donanımı ile alakalı olabilir yani çözümleri gerçekleştirdiğiniz halde devam ediyorsa cihazınızdan kaynaklı sorun yaşıyorsunuz demektir.

Snapchat uygulamasını silmeniz cihazınıza soft reset atmanız ( Soft reset kullanıcı bilgilerinizi silmez ) Cihaz açıldıktan sonra tekrar yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlemleri yaptınız ve hata vermeye devam ediyorsa bir bilgisayara ihtiyacınız var demektir. Uygulamayı cihazınızdan silin cihazınızı bilgisayara bağlayın Bilgisayar aracılığıyla uygulamayı yüklemeyi deneyin. Umarım bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra sorununuz çözülmüştür.
Snapchat bir türlü sevemediğim ve alışamadığım uygulamalardan oldu. Bu kadar basit gibi görünen ama karmaşık olan başka bir uygulama yok sanırım.
Bu snapchat iyi üzel birşey ama,arkaplanda çok fazla internet çekiyor.Sırf bu yüzden sildim bu uygulamayı,fikir güzel ama işleyiş tam becerilememiş.Yeni güncelleme bekliyorum maalesef.
İnsanlar güzel uygulamalar çıkarıyor ve tonlarca para da kazanıyor tabi bu yöntemle snapchat de bunlardan biri ve güzel uygulama kullanıcısı günden günde çoğalıyor
snapchat denen programı hiç kullanmadım ama çevremde kullanıp sorun yaşayan birçok insan bulunuyor gerçi güncellemeler ile sorunlar gideriliyormuş ama ciddi derecede şikayet gördüm.
Snapchat kullananlar için tüm detaylara değinmişsiniz teşekkürler, gerçekten faydalı bir bilgi olmuş, ben henüz başlamadım ama geçen bir ortamda iphone'da android kadar stabil çalışmadığını söylemişlerdi. doğruymuş demek ki...
Snapchat beni attı uygulamadan çıktım. Kullanıcı adımı ve şifremi biliyorum. Uygulamy giriyorum ancak bana doğrulama kodu gönderiyoe onu girmemi istiyor. Problem şu ki ben numaramı değiştirdim ve kodu benim eaki numarama gönderiyor kod olmadan giremiyorum ne yapacağım
“Olamaz! Oturum açma denemen geçici olarak başarısız oldu, lütfen daha sonra tekrar dene. Oturum açma denemen başarısız olmaya devam ederse, lütfen https://s.snapchat.com/a/failed-login adresini ziyaret et:)” / “Oh no! Your login temporarily failed, so please try again later. If your login continues to fail, please visit https://support.snapchat.com/a/failed-login :)” s6 kullanıyorum bu hatayı alıyorum bi türlü çözüm bulamadım
7