iPhone Orijinal Şarjlı Kılıf Fiyatları

iPhone Şarjlı Kılıf Fiyatları

Apple Firmasının Yeni iPhone Şarjlı Kılıf Fiyatları.

Her ne kadar Apple yaptığı cihazlarda , şarj sorununu çözemese de yeni bir ürünü piyasaya sürdü.Apple firmasının orijinal olarak sunduğu iPhone şarjlı kılıf şimdiden baya tutulmuş gözüküyor.Sebebi çok açık ortada olsa gerek. iPhone cihazlarda en büyük dert olan batarya sorununa karşı , Apple böyle bir fikir ortaya koymuş gibi gözüküyor.

Gönül isterdi ki , Apple şarjlı kılıf yerine uzun ömürlü bataryası olan bir iPhone cihaz yapsaydı.Buda Apple firmasının yaptığı bir satış pazarlaması olabilir.Belki iPhone 7 cihazlarda bu erken biten batarya sorunu çözülmüş olabilir. iPhone 7 çıkana kadar en güzel fikir , orijinal şarj kılıflarından birini kullanmak gibi olacak.

iPhone Orijinal Şarjlı Kılıflar Hangi Modeller için ?

Apple yeni çıkardığı şarjlı kılıflar şuan iPhone 6 ve iPhone 6s ile uyumludur.Bu bataryalı kılıflar diğer modeller için ne zaman çıkacağı resmi olarak daha belli olmamıştır.
iPhone Şarjlı Kılıf

iPhone Şarjlı Kılıf Kaç Saat Dayanıyor ?

Apple yapınca tabi beklenti büyük oluyor.Ve bana sorarsanız beklentileri karşılamış gibi gözüküyor.Apple orijinal şarjlı kılıf 25 saat konuşma fırsatı ,20 saate kadar video oynatabilme veriyor , ayriyeten LTE ile 18 saate kadar İnternet kullanabilecek kadar süre zarfı tanımaktadır.Bunu yanı sıra iPhone cihazını darbelerden de korumaktadır.

iPhone Orijinal Şarjlı Kılıf Türkiye Fiyatı ?

Apple ürettiği için doğal olarak biraz pahalı gözükse de verilen parayı hak ediyor. iPhone şarjlı kılıfın Türkiye fiyatı 379 TL'dir. Apple bizlere 9 aya varan taksit şansıda tanıyor.Kılıfı satın almak için , Apple Resmi web Sitesi olan , iPhone 6s Smart Battery Case sitesinden satın alabilirsiniz.

Benim favori rengim Kömür Grisi olandır.Herkese tavsiye ederim.Bütçeniz var ise kaçırmayın.


iOs 10 Ozellikleri Ve Cikis Tarihi

#iPhone Donma Sorunu
Apple'ın orijinal ürünleri çok pahalı maalesef. Şarj aletim bozuldu ve orijinali 100 TL. Benzer şekilde şarjlı kılıf ürününü inceleme fırsatım oldu ancak fiyatı çok yüksek. Bunun yerine 5 liralık şeffaf kılıf alırım yanına da en kaliteli taşınabilir şarj aleti alırım çok daha uygun olur.
İnternetten aldığım kılıflar çok pahalı inanın ki o para verilmez o kılıflara.Ben onun yerine bir milyoncuları dolaştım baya bi,eski bir milyoncularda 5tl 4 tane iphone 5 kabı aldım.Bunlardan daha kaliteli.
5