iPhone Kişileri Bilgisayara Aktarma

iPhone Kişileri Bilgisayara Nasıl Aktarabiliriz ?

iPhone'unuzdaki Kişiler uygulaması, e-postalarınızı, telefon numaralarınızı, adresinizi ve daha fazlasını içeren tüm adres defterinizi tutar. IExplorer, bilgisayarınızdaki iPhone rehber verilerinize erişmenizi ve bu bilgileri istediğiniz gibi dışa aktarmanızı veya kopyalamanızı sağlar. Sürükleyip bırakma veya toplu dışa aktarma yöntemini kullanarak anında her şeyi yedekleyebilir veya belirli kavramları bir çırpıda kopyalayabilirsiniz. IExplorer ile kişilerinizi doğrudan Windows PC'nizdeki evrensel kabul görmüş VCard formatına veya doğrudan Mac'teki Kişiler uygulamasına aktarabilirsiniz.

IPhone'unuza bir şey olursa ve iPhone'unuzu daha önce iTunes kullanarak yedeklediyseniz, iExplorer cihazınıza bağlanmak bile gerekmeden doğrudan bu yedeklemeden rehberinize erişebilirsiniz.

Kişileri Aktarırken Neler lazım olacak ?

Bu işlemi yapabilmeniz için gerekli olacaklar sırasıyla :
  • IExplorer
  • Bir iPhone, iPad veya iPod
  • ITunes yüklü bir Mac veya PC
  • IPhone, iPad veya iPod'unuzu bağlamak için USB kablosu

Başlamadan önce programı indirin.

Daha önce iExplorer yüklü değilse, buraya tıklayın veya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirin.

IExplorer, iPhone Adres Defterinizdeki ya iPhone'unuzda bulunan kişileri okuyabilir veya zaten bilgisayarınıza bir iTunes Backup'a kaydedilmiş kişileri verebilir. Bu eğitim her iki olasılığı da inceliyor.

Bilgisayarınızdaki iPhone Kişiler Nasıl Bulunur ?

iPhone Kişileri Bilgisayara Aktarma

Şu anda bir iPhone'da olan iletişim veritabanına erişmek için, iExplorer'ı açın ve iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın. Cihaz Genel Bakış ekranının göründüğünü görmeniz gerekir. Bu ekrandan Veri -> Kişiler'e gidin veya cihazınızın adının sol sütunundan Yedeklemeler -> Kişiler'e gidin.

iTunes Kullanarak iPhone Kişileri Bilgisayara Kaydetme.

iTunes'unuzu kullanarak iPhone'unuzun yedeğini oluşturduğunuzda, kişileriniz bilgisayarınıza kaydedilir, ancak çeşitli yarı şifreli veritabanlarında gömülürler. IExplorer sizin için ağır kaldırmayı yapabilir ve bu kişileri kolayca hazır bulundurabilir, böylece bilgisayarınızdan okuyabilir ve bunları dışa aktarabilirsiniz.

Bir iPhone Backup'tan kişilere erişmek için önce iExplorer'ı açın, ardından Explore Backups'i tıklayın. Sol sütundan iTunes Yedeklemelerine Göz At bölümünün altında, kullanmak istediğiniz yedeklemeyi seçin. Ardından o yedekleme içinde Kişiler'i seçin.

iPhone Kişileri Bilgisayara Aktarma işlemi.

Bir iPhone yedekleme veya şu anda bağlı bir iPhone cihazı için Kişiler'i tıkladıktan sonra, iExplorer adres defteri veritabanınızı yükleyecektir. Sol sütunda kişi gruplarınızı göreceksiniz; bunun yanında o gruptaki tüm kişileri listeleyen bir sütun ve en sağda kişi ayrıntıları yer alıyor.

iPhone Kişileri Bilgisayara Aktarma

Pencerenin altındaki düğmelerden bir dışa aktarma seçeneği belirleyin. Tüm kişileri vermek için, Tümünü Dışarı Aktar düğmesini tıklatın veya Seçilen Kişileri Dışa Aktar veya Seçili Grubu Dışa Aktar'ı Aktar.

Mac'te, bu dışa aktarılan kişiler doğrudan Adres Defteri uygulamasına gidecek. Bir bilgisayarda, bireysel vCards olarak ihraç edilirler; evrensel bir dosya formatı, herhangi bir masaüstü rehber uygulamasına ve çoğu çevrimiçi adres defterine aktarılabilir. Bilgisayarınıza aktarıldıktan sonra, verileri gmail, görünüm ve diğer popüler adres defteri veritabanlarına kolayca aktarmanız gerekir.
#iPhone Donma Sorunu
1