iPhone DFU Mod Nedir ? Nasıl Alınır ?

iPhone DFU Mode

iPhone DFU Mode Nedir ?

iPhone DFU Mod, iPhone cihazlarda kullanılan bir yükleme yazılım modu olmuştur. iPhone cihazınızda herhangi bir yazılım yüklerken sizden DFU mod geçmenizi ve DFU modda iken yazılımı yüklemeniz gerekmektedir.

iPhone DFU Mod Nasıl Alınır ?

Sizlere şimdi iPhone cihazınızı nasıl DFU mode alabilirsiniz ? Bundan bahsetmek istiyorum.İlk olarak yapmanız gereken iPhone cihazınız açık durumda iken kablo yoluyla bilgisayarınıza bağlayınız.En üst resimde gördüğünüz gibi Home + Power tuşlarına aynı basılı tutunuz.( 10 Saniye kadar ) iPhone cihazınız kapandıktan sonra 5 saniye kadar bekledikten sonra , Power tuşundan elinizi kaldırın ama Home tuşuna basılı tutmaya devam ediniz. iTunes programı açılana kadar elinizi Home tuşundan kaldırmayınız. iTunes programı açıldığında karşınıza iPhone restore modu yazısı gelmesi gerekiyor.Bu yazı çıkarsa eğer işlem başarıyla tamamlanış olup , iPhone cihazınız artık DFU Mode girmiştir.

iPhone DFU Mod'dan Nasıl Çıkılır ?

İşinizi hallettiniz ve DFU Mod'dan çıkmak istiyorsanız eğer , iPhone cihazınızı bilgisayara bağlayan kablo ile iletişimini kesiniz.İletişimi kestikten sonra , Home + Power tuşlarına aynı basılı tutunuz.Apple logosu çıkarsa eğer , cihazınız DFU Mod'dan çıkmış demektir.

Kafanıza takılan sorular veya yapamadığınız durumlar olursa , yorum yoluyla bizlere sorunlarınızı yazabilirsiniz.Yaşadığınız sorunları en kısa sürede yanıtlıyoruz.
#iPhone Donma Sorunu
hocam ben telefonu restore ettim. restore ettikten sonra ekran kalitem düştü en yüksek ışığı açtığımda bile orta ayardaki ışık ayarına bile gelmiyor. yardımcı olurmusunuz.
4s sonrası cihazlarda DFU modu yoktur, 7+ da restore modu var sadece. itunes açın, kablo bağlantısını kesin, cihaz kapalı konumdayken tuşu basılı tutarken kabloyu takın. itunes restore moduna geçince elinizi tuştan bırakın yeterli
öncelikle İphone 5S kullanıcısıyım. İOS11 sürümünü yükledikten sonra şarz sıkıntısı çekmeye başladım. Telefonum 30 da iken birden ekran kapanıyor ve şarza takın uyarısı alıyorum. Şarza taktıgım da ise 30 dan devam ediyor. DFU modu bu sorunu çözer mi? Telefonu alalı 7 ay oldu.
telegonumu düşürdüm ve power tusunabasılınca ekran gelmiyor sarj kablopasu takınca elma yanıp yanıp sönüyor sebebi nedir ?
iyi günler 6 plus'um var telefonla görüşürken kapandı şarja taktım elma simgesi açılıp kapanıyor açılışda takılı kaldı nasıl düzeltebilirim,yazılım yuklemesı yapılması gerekli mi
14