iPhone 6 Plus Ekran Titreme Sorunu

iPhone 6 Plus Ekran Titreme Sorunu

iPhone Ekran Titreme Sorununa çözüm geliyor.

Sözde "dokunaklı hastalık" sorununa tepki olarak görünen Apple Perşembe günü sert bir yüzeyde çoklu damlalar nedeniyle ekran titremesi sorunlarını sergileyen iPhone 6 Plus cihazlarını onarmak için özel bir program başlattı.

Apple'ın yeni onarım girişimi, iPhone 6 Plus için çoklu dokunmaya karşı tamir programına eklendiğinde, nadir bulunan bir ekran titremesi sorunundan etkilenen müşterilerin hatalı birimlerini 149 $ 'lık düz bir hizmet ücreti ile düzeltmelerine izin veriyor. Şirket, hangi bileşenlerin veya bileşenlerin devam eden sorunlara neden olduğunu ayrıntılı olarak açıklamadı ancak gösterilen kullanıcıların bir kısmı hatalıydı.

"Apple, bazı iPhone 6 Plus cihazlarının sert bir yüzeye defalarca atıldıktan sonra cihaz üzerinde daha fazla baskı uyguladıktan sonra ekran titremesi veya Çoklu Dokunmatik sorunlar gösterebileceğini belirledi."

"Dokunma hastalığı" olarak adlandırılan sorun, etkilenen bir iPhone 6 veya 6 Plus ekranın üst kısmında bulunan ince bir gri titreşim bandı olarak sunuluyor. Aşırı durumlarda, bant ilerledikçe ekranın altına giderek uzar ve sonuçta dokunma tepkisini etkiler.

Ağustos ayında kullanıcı şikayetlerini takip eden AppleInsider, bir Apple mağazasının günlük iPhone servis hacminin kabaca% 11'ini oluşturan iPhone 6 ve 6 Plus hastalıklarını keşfetti. O tarihte, kaynaklar konunun iPhone'un dokunmatik denetleyicisiyle ilgili olduğunu söyledi.

Özellikle, bazı birimler, dokunmatik kontrol birimi çipini mantık devre kartına bağlayan lehim bağlantılarının bozulmasından etkilenmişken, bazıları da yonganın başarısız olduğunu gördüler. Apple'ın iddia ettiği gibi, her iki senaryo da zorlu bir yüzeyde mantıksal olarak çok sayıda damla ile bağlanabilir.

iPhone 6 Plus'ın yukarıda tarif edilen çoklu dokunuş sorunuyla karşılaştığına inanan kullanıcılar, Apple'a başvurabilir veya telefonlarını incelemek üzere bir Apple perakende mağazasına veya Apple Yetkili Hizmet Sağlayıcısına götürmelidir.

Yeni programın bir parçası olarak Apple, iPhone 6 Plus sahipleri için çoklu dokunmatik konuyla ilgili onarımları Apple veya Apple Yetkili Hizmet Sağlayıcı aracılığıyla aradı. Onarım masraflarını karşılayan ve henüz iletişim kurulamayan müşteriler doğrudan geri ödeme talebinde bulunabilirler.

#iPhone Donma Sorunu
0