iOS 9.2 Yaşanan Sorun ve Hatalar

iOS 9.2 Hataları

iOS 9.2 İle Gelen Sorun Sıkıntılar ve Hatalar.

Yeni gelen iOS 9.2 Güncellemesi ile bir çok sorunda beraberinde getirdi.Bir sürümde sorunsuz ve hatasız geçsin istiyoruz ama bu mümkün olmuyor.Bir çok arkadaşımız , yeni gelen iOS güncellemelerini yüklemekten çekiniyor.Bunun sebebi iPhone cihazlarına yeni sorun ve hataların gelmemesini istiyorlar.Bizde şu ana kadar yaşanan sorun ve hataları sizlerle paylaşmak istedik.Peki iOS 9.2 sürümünde yaşanan sorun ve hatalar nelerdir ?
  • Mailler okunduğu halde okunmadı olarak gözükme hatası.
  • Arka planda bıraktığınız uygulamaların kaybolma sorunu.
  • Mesaj yazarken bazen safari'ye giriyorum 2 tık home yapıyorum , mesaj uygulaması kaybolmuş.
  • Bildirimler de sorun var.Kilitli ekrandan cevapla yapınca bildirim duruyor.
  • Tuş kilidi parmak izi ile açınca saatte anlık gidip gelme sorunu.
  • iOS 9.2 Güncellemesi ile yaşanan batarya,şarj sorunu.
  • Yeni güncelleme ile gereksiz ısınma sorunu yaşanması.
  • E-mail gelen PDF dosyalarının açılmama sorunu.

iOS 9.2 Test Eden kullanıcıların Anket Sonuçları.


Bu sorunlar şimdilik göze çarpan iOS 9.2 hata ve sorunlarıdır.Peki oylama sonucu , yeni güncellemeden kim ne kadar memnun durumda ?
iOS 9.2 Kullananların Anketi
Anket oylamasına göre çoğu kişi sorun yaşamadan yeni güncellemeye geçmiş durumda.Tabi bu durum sizde olmayacağı anlamına gelmiyor.

iOS 9.2 Yaşanan Sorun ve Sıkıntılar

iOS 9.2 Gelen Hata ve Sorunların Çözümü.

iOS 9.2 ile gelen sorunları çözebilmeniz için ilk olarak , iPhone yada kullandığınız herhangi bir Apple cihazı restore etmeniz gerekiyor.Restore ettiğiniz halde sorun hala devam ediyorsa , yorum yoluyla yaptığınız işlemleri ve yaşadığınız sorunu yazabilirsiniz.Bizde yaşadığınız sorunun yeni yaptığınız iOS 9.2 güncellemesinden mi ? Yoksa cihazınızdan kaynaklı bir sorun mu ? Olup olmadığını sizin için belirleyip , çözüme kavuşturalım.Lütfen sorunuzu sorarken detaylı olarak sorarsanız eğer daha kesin bir çözüm bulabilirsiniz.

Sizde iOS 9.2 Güncellemesi yaptıysanız eğer yaşadığınız sorunları yorum yazabilirsiniz.

iOs 10 Ozellikleri Ve Cikis Tarihi


#iPhone Donma Sorunu
Yaklaşık 2 yıldır 5s kullanıcısıyım.Dün 9.2 ye güncelledim.Müzik dinlemek istediğimde şarkıya geliyorum,şarkıya dokununca müzik çalar kapanıyor.Reset attım ,sıfırladım hala sorun düzelmedi.
iOS 9.2 yükledikten sonra telefonumun şarjı bir anda bitiyor günde bir kere şarj ettiğim telefonu bugün 3 kere şarja taktım bir anda bitip kapanıyor ve gereksiz yere ısınıyor, rahatsız edecek şekilde. Sadece ben mi aynı sorunu yaşıyorum?
Ikidir bakiyorum guncellemeyi nereden yaptigimizi soruyorsunuz iki farkli yol var bu batarya ivin ne yapmamaiz lazim iki sekildede yukledik diyelim ne yapmamiz lazim batarya problemi icin ???
Kurtarma moduyla işin olmadıysa servisin yolları taştan arkadaşım :)
Pili tak çıkar diye bişey dememi beklemiyorsundur umarım :))
Ben seçenek sunuyorum olmazsa teknik servis başka bi yol varsa yaz bilelim :))
Yeni güncelleme birçok uygulamayı aktif hale getirdi
Şimdi baktığınız zaman gördüğünüz şey hızlanma vs ama arka planda neler döndüğüne dair pek bir bilginiz yok
Düşük pil modunu ios 9 a boşuna getirmediler arkadaşlar bunu mutlaka kullanın zararı olmaz faydası olur
Bu mod kapalıyken sürekli konum bilgisi , mailler , vs vs bir dünya kullanıpta neler yaptığını bilmediğiniz uygulamar var

Yandex gibi basit bir uygulama bile kapalıyken bile konum arıyor
Bu sebepten düşük pil modunu açık yapıp sarı pilden faydalanın derim :)
1.5 aydır iPhone 6s kullanıyorum ve iOS 9.1 de yaşadığım menü geçiş efektlerinin kapanması sorununu iOS 9.2 güncellenmesinden sonra da yaşadım 2. kez.Telefonda bazen durduk yere efektler kapanıyor ve uygulamalar açılırken veya arkaplandaki programları kapatmak için 2 kere home tuşuna bastığımda ekrana aniden geliyor menüler.Bunun sebebi nedir donanımsal veya yazılımsal,çözümü var mıdır ? Geçici tek çözüm telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor.

Teşekkürler şimdiden
5s kullanıyorum sıfır yeni aldım bir türlü wifi den verim alamadım sürekli kopuyor 3g desen aynı 9.2 bilgisayardan itunes üzerinden yaptım klavyede mesaj yazmak işkence a yazıyorum s yazyı z basıyorum harf büyütmeye giriyor b yerni n m yerine n t yerine r yazıyo deli etti bu ios 9.2
iOS 9.2 yükledikten sonra telefonumun şarjı bir anda bitiyor günde bir kere şarj ettiğim telefonu bugün 3 kere şarja taktım bir anda bitip kapanıyor ve gereksiz yere
Merhaba arkadaşlar
Arıkan özge demir emre ve aslı çalışkan

Ben yaşadığım sorunların hepsini videoya çekip apple a bildirdim şuan dosya oluşturdular 48 saat içinde dönüş yapılacaktır
Sizlerde aynı yollara başvurun ve teknik servise gidin
Şu pil sorunu hele günde 3 kez normal bişey deil yani bunun kesin çözümü teknik servistir
Diğer bi olay klavye sorunu bu yazılımsal fakat yazılım inememiş ki klavyede sorunlar oluşmuş bu yüzden servise başvurun garantiniz kapsamında
Merhaba 5s kullanıcısıyım 9.2 yi yükledikten sonra ekranda titreme basladı nabız atar gibi titriyor ekran özellikle uzun süre uyku modunda kaldıktan sonra actığımda yapıyor daha sonra gün içerisinde düzeliyor.
Önce apple destek hattını arayıp ios tanımala isteyin
Orda size kısa da olsa telefonda oluşan hatayı söyliycekler
Tekrar esiyorum ios tanımala yaparmısınız diycekler
Bunu yaptırın sonra bize tekrardan dönmek isterseniz çözümü paylaşın
Çözümü kolay kadir bey
Apple destek hattını arayın fakat 0216 282 15 11 olanı
Burası kıdemli departmandır
Burdan ios tanılama isteyin ve dosya oluşmasını isteyin
Durumu videoyada çekin hatta bizlerle durumu paylaşabilirsiniz
Çözüm geldiği zaman
İnanın bunları bildirmek daha düzgün yazılımlara beden olacaktır
Merhaba Aslı Hanım , bende daha önce şarj sorunu yaşamıştım.İmkanınız var ise , Apple Store'ye gitmeniz gerekiyor.Apple resmi sitesinden randevu alıp gittikten sonra cihazınızı incelerler.Ve büyük ihtimal ile sıfır bir cihaz ile değişme yapmaları büyük ihtimal.
Merhaba Arıkan Bey , biz bu sorunları kayıt edip Apple firmasına illettik ve 48 saat içinde dönüş yapmalarını bekliyoruz..Acaba cihazınızı hiç restore etmeyi denediniz mi ? Ayrıca Apple Destek hattını arayıp danıştınız mı ? Benim tahminim donanımsal bir sorun olduğundan olabilir.
İphone 6s plus kullanıcısıyım telefonu kapalı şarj ettiğimde hiçbir bildirim veya ekranda görüntü yok. Telefon şarj oluyor ama ben ne kadarı dolu veya gerçekten şarj oluyormu göremiyorum. Telefonu açtığımda şarj olmuş olduğunu görüyorum. İOS 9.2 güncellemesinden dolayı bu durum yaşanıyor olabilir mi?
Merhabalar iPhone 4s kullanıcısıyım klavyede yazı yazarken takılmalar iOS 9 dan beri bu sorun devam ediyor. Lütfen yardım.
0 (216) 282 15 11 Bu numarayı arayın ve sorununuzu dosya halinde mühendislerle paylaşsınlar
Şuan ios 9.2 nin sorunsuz olduğunu söylüyolar fakat sorunlar ortada
En azından yeni sürüm yapılırken bunlar göz önünde bulundururlar
Sizede yardımcı olurlar
Merhaba,

4S kullanıcısıyım 9.2 güncellemesi yüklediğimde telefonumdaki bütün veriler silindi. Fotoğraflar dan uygulamalara kadar hiç birşey kalmadı ve sadece kişiler geri geldi. Onlarda çok alakasız çok eski ve benim kaydetmediğim şekilde geldi. Yardımcı olabilir misiniz ?
iPhone 4s kullanıcısıyım iOS 9 dan beri klavye takılıyor donma oluyor. Lütfen yardım. Whatsup mesajlaşırken sıkıntı yaşıyorum.
İos yüklenirken asla resimler gitmez hatta hangi işlemi yaparsanız yapın resimleriniz silinmez
İcloud tan çıkış yaparken bile resimler belgeler ve rehber kişileri iphone damı kalsın silinsin mi seçeneği çıkar
Tut derseniz kalır sil derseniz silinir
Geri yüklemek için iclouda ne yüklenmişse geri alırsnz başka bi seçeneğiniz yok malesef
0 (216) 282 15 11 Apple destek hattını arayın aynısını söyliycektir
Cihazınıza uzaktan erişim sağlayıp ne olduğunu size anlatırlar bi arayın bence
Cihazınızın yedeğini itunesten alıp kurtarma modunda tekrar yazılım yükleyin sorun tamamen ortadan kalkıcaktır
Eğer hala devam ediyorsa en yakın teknik servise elinizde resimli belgelenmiş şekilde göstermenizi tavsiye ederim
Fakat klavye yazılımsal bi durumdur bilginize .
9.2 Güncellemesinden sonra telefonu şarja taktım yarım saatte yüzde 3 şarj anca olmuştu sonra şarjdayken telefonu kurcaladım telefon 1 dakika içinde yüzde 20 ye yakın şarj oldu sonra ekranı kapattım.2 saat daha bekledim şarj 88 civarıydı telefonu açıp kapadım şarj 99 oldu ama hızlı bitmeye başladı.Batarya bitene kadar kullandım telefonu daha sonra tekrar taktım ve dokunmadım 3 saat oldu hala yüzdeyüz olamadı.Telefonu 5 gün önce aldım geri iade edip paramı alabilir miyim veya yenisi ile değiştirebilirmiyim.(Teknosadan alındı)
Merhaba, İphone 6 kullanıyorum. 9.2 yi güncellediğim günden beri applestore dan uygulama indiremiyorum (yüklenmeye başlamış görünüyor ama hiç bir şekilde ilerlemiyor) ve uygulamalarım güncellenmiyor. Bu durum yeni sürümle alakalı mıdır acaba? Günlerdir uğraşıyorum uygulama yükleyebilmek için
iphone 4s kullanıcısıyım ios 9.2 ye yükselttim i-tunesten apple destek ile. cihazımda kapanmalar oluyor %30 ve %10 da kapanmıştı iki kere. bunlar sürümden mi kaynaklanır ?
Merhaba 9.2 güncellemesine sonra internet erişimi yapamaz oldum.WiFi ayarları veya internet erişimi ile ilgi ilave bir tanım bulamıyorum. ..
Bi kurtarma modu deneyin
İtunesten sürüm yükseltmekte fayda etmiyor artık
Apple itunesten yapın diyor ama ben artık kurtarma modu yapıyorum her sürümde aynı işlemi ypıyorum
Biraz eziyetli iş farkındayım
iPad Air 2 iOS 9.2 ye güncellendikten sonra tam dolu şarj ile sadece iBooks kullanarak 5 saat dayandı. Sonraki tam dolu sarj da tableti hiç kullanmadım ve tablet kapanmıştı, açıp pil kullanımına baktıp 10 saat kullanım diye gösterdi ve iBooks, chrome ve word kullandığımı gösterdi, ama ben hiç tablete dokunmadım
Merhabalar bir hafta önce iphone 6s aldım. Kilit ekranı açarken üstteki pil yüzdesi, saat ve operatör adının yazdığı bölüm hep geç geliyordu. Ayrıca iki günde bir de, bir arkadaşın yazdığı gibi menüler arası geçiş efekti kayboluyor çat diye geçiyordu her şey ekranda. Apple zorludan zorda olsa randevu aldım. Şikayetlerim sonucu cihazım değişti. Fakat bunda da aynı sorunları yaşıyorum. Yazılımsal mı? Donanımsal mı? Bilmiyorum ama sanırım mahkemeye kadar taşıyacağım bu işi. Onladar para ver böyle rezilliği çek. Sizin fikriniz nedir?
10 aydır iphone 5s kullanıcısıyım ve bu süre zarfında hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. geçtiğim salı günü ios 9.2 güncellemesini yaptım. ancak güncelleme yaptıktan sonra telefonumun dokunmatiği benim komutlarım dışında hareket etmeye başladı. rehbere girip birini aramak istediğimde kişiler bölümüne girmeye uğraşırken o orada herhangi bir rakama birden fazla basıyor. Ya da bir uygulamaya girdiğimde birden o uygulamanın ana sayfasını defalarca yenilemeye başlıyor. Apple destek grubuyla telefonumu kurtarma moduna aldık ama aynı sorun hala devam ediyor. telefonumu kullanamıyorum neredeyse, ne yapmalıyım ?
İyi günler aylin hanım
Cihazınızı tc den aldıysanız 2 senelik garantisi vardır
En yakın bir apple teknik servisine götürün olayı anlatıp kurtarma modunu yaptığınızıda anlatın boşuna yazılım atıp geri göndermeyin diyin ve değişim isteyin
Size bir form verilicektir ordan cihazınızın durumunu takip edip en geç 5 günde yeni cihazınızı alırsınız
İphone 6 kullaniyrm ve dün aksam 9.2 güncellemeyi yaptım . İnstagrama giremiyorum 1011 hata kodu veriyor facebook'a giremiyrm farkli bir hata kodu veriyor ve takvimimde bugunu 2 ocak olarak gösteriyor ne yapabilirm lutfen yardim edin.
merhaba 1 aydır 6s kullanıyorum pil için bekleme ve kullanım sürelerinin aynı anda arttığını farkettim ayrıca son günlerde pilim daha çabuk tükeniyor nedeni hakkında bir bilginiz var mı
Merhaba iPad 3 kullanıcısıyım. iOS 8'den 9.2'ye geçiş yaptıktan sonra WiFi erişimi sağlamasına ragmen internet erişimi hiçbir platformda sağlayamıyor. (Safari, Chrome, Fox, Applestore). Konu hakkında çözüm önerilerinizi bekliyorum...
Bir işim çıktı ve onun için bugün İstanbul'a gidiyorum. Yarın Akasya Avm'deki Apple Store gidip bu sorunlarımı dile getirmeyi ve daha hızlı bir yanıt almaya çalışacağım. Umarım değişim yaparlar ve bu sorunlardan kurtulmuş olurum. Yardımlarınız için teşekkür ederim Anıl Bey :)
İyi akşamlar hocam iPhone 5s telefonum. Bugünlerde şarj sorunu ortaya çıktı. Şarjım 20-30 civarındayken kapanıyor bir müddet açılmıyor şarj bitti diye sonra açılınca da 20 civarlarında gösteriyor şarjını. Acaba 9.2 sen kaynaklı mı batarya sorunu olduğunu düşünmüyorum 2 ay önce garantiye gönderdim sıkıntı yok dediler.
merhaba iphone 5 kullanıcısıyım ve ios 9.2yi yükledikten sonra ekran kararmaya başladı sebebi ne olabilir?? şarj aletim orjinal. telefonu bilgisayara bağladığım zaman itunesde telefonu görüyor ama telefon tepki vermiyor. home tusu ve power tusuna bastıgım zaman 10 saniye kadar elma logosu geliyo ve kendine reset atmıs oluyor bunun sebebi ne olabilir ios 9.2den sonra bu şekilde olmaya başladı.. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba Furkan Kaya bey , Bilgisayarınıza yüklü olan iTunes programının sürümünün güncel olup olmadığını kontrol ediniz.Var ise başka pc 'den tekrar deneyiniz.Restore ettikten sonra.
Merhaba Fatih Polat bey , batarya sorunu olmadığını düşüyorsanız eğer , cihazınızı restore ettikten sonra iTunes üzerinden iOS 9.2 sürümünü tekrar kurmanızı tavsiye ederim.Çözüme kavuşmazsa buradan tekrar yazarsanız sevinirim.
Merhaba , iPad cihazına ilk olarak Hard reset atınız.Daha sonra Ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyiniz.Denedikten sonra buraya sonuçları yazarsanız sevinirim.
Merhaba , iOS 9.2 sürümü mü yüklü cihazınız da? Eğer öyleyse eğer iOS 9.2 'de daha çabuk pil tükenme sorunu yaşanmakta.iOS 9.2.1 'de bu tür sorunların çözüleceğini umuyoruz.
Merhaba Merve Hanım Geç cevap için öncelikle kusura bakmayın , 1011 hata mesajı iPhone’un modem firmware’i yenilenemeyince çıkmaktadır.Cihazınızı restore etmeniz gerekiyor.Restore ettikten sonra sonucu buraya yazarsanız sevinirim.
Merhaba Furkan bey , sorun hala devam ediyorsa : 0 (216) 282 15 11 numarayı arayarak danışabilirsiniz.Donanımsal bir sorun olabilir.Yazılımsal olsaydı bu yaptığınız işlemle düzelmesi gerekiyordu.
Evet 9.2 güncellemesi yapılmıştı peki bekleme süresi ile kullanım süresinin aynı anda artması da güncellemeden dolayı mı ? Kullanım sürem 5:30 saat olduğunda şarjım bitiyor 6s için normal gelmedi bana
Tamamen emin olmak istiyorsanız , 0 (216) 282 15 arayabilirsiniz.Donanımsal bir sorun ise ki sanmıyorum ama cihaz değişimi yapabilirler.Emin olmak için arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.Aradıktan sonra burada detayları paylaşırsanız sevinirim.
İphone 5s cihazımı 1 yıldır kullanıyorum, şarjı aniden düşmeye %7 gibi bi değerde kapanıyor apple yazılımsal ve donanımsal bir sorun olmadığını söylüyo sizce ne yapmalıyım ?
6s plus parmak ızı ıle ekran kılıdı acılınca saat ın gec gelmesıne çözüm bulan varmı arkadaslar tahmınımce yazılım sal bir durum yardımcı olurmusunuz çözümü bilen bana ulasabılırmı 544 373 1631
ipad cihazım a program yükleyemiyorum ios 9.2 de dahil olmaz üzere ne yüklemek istesem yükleme tamamlanamadı diyor formatlamayı da denedim ama olmadı
Merhabalar iphone 6 kullaniyorum 9.2 yuklu bir konuda fikir istiorum 9.2 deki facebook instagram vine vb uygulamalarda takilmalar normalmidir frame atlamasi gibi ve telefon kararli calismiyor yani 8deki gibi eger ios 9 da bu boyle fazlasini beklemeyin diorsaniz bugun degisicem telefonu ayrica sanirim bu uygulamalardaki hafif takilmalari kimse sorun etmemis yag gibi akardi bunlar benim icin sorundur bu yoksa gider android bi cihaz aliriz neden bu kadar para verelim ?
Merhaba Emreeess Bey , iPhone 5S cihazlarda belli bir zamandan sonra batarya ömrü bitiyor ve böyle sorunlar yaşanabiliyor.Her cihazın belli bir pil ömrü oluyor ve Apple firması 1 yıllık garanti veriyor.1 yıl içinde pil sorunu yaşarsan , sıfır bir cihaz ile değişim yapabiliyorlar.Ama garantisi dolmuş ise belli bir ücret karşılığı pil değişimi yapıyorlar.
Merhaba İsmail Bey , yazılımsal bir sorun olabilir.Bu sebeple , cihazınızı restore etmenizi ardından , iOS 9.2 'yi özellikle iTunes üzerinden güncelleyin.Tekrar aynı sorunu yaşarsanız buradan yazarsanız sevinirim.
Merhaba Ziya Bey, Sizinde belirttiğiniz gibi büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. iPhone 6S Plus cihazınızı öncelikle restore etmeniz daha sonra iTunes üzerinden iOS 9.2 yüklemenizi tavsiye ederim. iOS güncellemesini özellikle iTunes üzerinden yapın ve sonucu buradan yazınız.
ben tlfnu sifir aldim 9.2 yuklu yasadigim sorun cok gec sarj oluyor ornegin sarj yuzde 20 ise 2saat sonra gidip baktigim da yine yuzde 20 gosteriyor neden oluyor anlamadim tlfnu gafantiye gonderdim herhangi sorun yok diyor geldikten sonra ayni sorunu yasiyorumm
Merhaba Murat Bey , cihazınızı alalı ne kadar bir süre geçti ? Birde kullandığınız şarj kablosu orijinal mı ? Cihazınızı restore edip çerezlerden kurtulup tekrar bir deneyin.Olmazsa eğer istanbula yakınsanız , Randevu alıp Apple Store mağazasına giderek , garanti süresi bitmediyse , sıfır bir cihazla değişim yaparlar. 0 (216) 282 15 telefon numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
İyi günler iPhone 6s kullanıcısıyım. Cihazımı Almanyadan 15 gün önce aldım. Cihazımda ios 9.2 yüklü. Cihazım stabil olarak çalışıyor sadece şarj yüzdesi dengesizliği yaşıyorum. Örneğin şarj ettiğim sırada baktığım şarj yüzdesi 10 dakika sonra da aynı oluyor. Bi kaç saniye baktıktan sonra birer birer olması gereken normal seviyeye ulaşıyor. İlk baktığımda misal %65 ise 10 dakika sonra yine %65 oluyor bi kaç saniye telefonla uğraştıktan sonra şarj yüzdesi %70 seviyelerine ulaşıyor. Tek sorunum bu batarya konusunda bi sıkıntım yok 24 saat şarj etmeden telefonumu kullanabiliiyorum. Sizce sorunum donanımsal mı yazılımsal mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
Merhaba Berati Tiftik bey , Aynı sorunu bende yaşamıştım ve cihaz değişimi yaptırmıştım.Detaylı olarak şu konuda başımdan gelen olayı anlatmıştım.

http://www.applehocam.com/2015/09/iphone-6-sarjbatarya-sorunu.html
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim . Cihazımda bataryanın birden boşalması gibi bir problem yok dediğim gibi 24-25 saate kadar kullanabiliyorum. Sadece şarj ederken "ios" un bataryayı hızlı bir şekilde okuyamaması gibi bir problem var. Birkaç yerde daha yaptığım araştırmalarda benim gibi bir çok kullanıcı olduğunu farkettim. Şimdilik yeni "ios"u beklemenin en doğrusu olduğunu düşünüyorum.
Merhaba Berati bey , iOS 9.2 yüzünden kaynaklandığından emin olabilmeniz için 0 (216) 250 71 00 numaraya arayıp , cihazınızı test ettirebilirsiniz.Dediğiniz gibi yazılımsal bir sorun ise , cihazınızı restore edip , iTunes üzerinden tekrar ios güncellemesi yapmanız gerekiyor.Sorun devam eder ise , iOS 9.2.1 çıkmasını beklemeniz gerekiyor.Yazılımsal yada donanımsal bir sorun olup olmadığını netleştirebilmek için verdiğim Apple Store numarasını arayarak danışabilirsiniz.İşinizi şansa bırakmayın derim.
Dediğiniz gibi Apple'ı aradım çok güzel ilgilendiler. Öncelikle cihazın uzaktan kontrolünü yapıp donanımının sağlıklı olduğunu bir sıkıntının bulunmadığını ifade ettiler. Daha sonra telefonun ayarlarını sıfırlama yöntemini uygulamamı tavsiye ettiler. Dedikleri gibi de yaptım telefonun ayarlarını sıfırladıktan sonra tekrar şarja taktım sorunun şu an için devam etmediğini tespit ettim tabi şarj uzun süreli bir şarj değildi ilerleyen zamanlarda sorunun tamamen çözülüp çözülmediğini anlayabilirim. Bu arada internetten yaptığım araştırmalarda restore etme seçeneğini önerdiklerini söyledim . Restore etme seçeniğinin en son çare olduğunu , restore edilen telefonun ömrünü zayıflattığını ifade ettiler bence bu önemli bir nokta bu konuda bilgilendirilme yapılabilir. İlerleyen zamanlarda şarj yüzdesi dengesizliğiyle ilgili sorunun çözülüp çözülmediğiyle ilgili burada bilgilendirme yaparım.
Tekrar Merhaba Berati bey, Ben yıllardır Apple ürünleri kullanıyorum ve Restore etme ile ömür kısalmasının bir alakası yoktur.Önlem amacıyla söylenen klasik bir şeydir.Restore etmek demek cihazı sıfırlamaktır.Size önerilenden bir farkı yoktur.Dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda sorunun tekrar edip etmediğini buradan yazarsanız sevinirim.Bir nebze yardımız dokunduysa ne mutlu bizlere.
iPhone 6ya 9.2 güncelleme yaptım siri çalışmıyor ön kamereda video çekince ses geliyor ama siri çalışmıyor yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler
merhaba ismim hakan,
daha öncede efekt sorunum olduğunu dile getirmiştim.
iphone 6 kullanıyorum.
telefona bu sebepten ötürü gün aşırı reset atmak zorunda kalıyorum. randevu almak çok zor apple dan direk gidip değişim talep etsem yardımcı olurlar mı sizce? yabancı forum sitelerine baktım bu efekt sorunu onlardada mevcut ancak çözüme yönelik herhangi birşey bulamadım.
sizce neden laynaklanıyor bu can sıkıcı durum ?
Teşekkürler
Not: iki defa itunes üzerinden yaılım güncelledim ve restore ettim soun devam etmekte.
Tekrardan Merhaba Hakan Bey , restore ettiyseniz ve hala düzelmediyse , donanımsal bir sorundur.Ve cihaz değişimi talep edebilisiniz.Emin olmak için 0 (216) 250 71 00 numarayı arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.Apple randevu alma taktikleri konumuzu okursanız , daha çabuk şekilde alabilirsiniz.Randevu almadan giderseniz ne olabilir ? Bunun hakkında da başımdan geçen olayı yazmıştım , onu okuyabilirsiniz.Ama en garantisi randevu alıp gitmeniz olacaktır.

İlgili konuları şu linklerden bakabilirsiniz:
http://www.applehocam.com/2015/10/app-store-randevu-alma-taktikleri.html

http://www.applehocam.com/2015/10/apple-store-randevusuz-gidersek-ne-olur.html

Sonuçları buradan belirtirseniz sevinirim.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. peki en son ihtimal randevu alamassam yetkili servise gittiğimde de anında cihaz değişimi yaparlar mı ?
merhaba Hakan Pkr benede yazılımı mı itunes üzerinden yapmıştım ve telefonda yazılım kitlenmesi diye bi sorun ortaya çıkmıştı. telefonun ekranı kilitleniyor ve hiç bi şekilde tepki vermiyordu ekran uyanmıyordu.. iki kez tekrar itunes üzerinden restore edip yazılımı kurmama rağmen düzelmedi. bende itunes de yazılımı indirdiğim yeri bulup yazılımı sildim tekrar indirdim.. yazılımı kurmadan telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve yazılımı üzerine kurdum. suana kadar en ufak bi kitlenme olmadı.. size de tavsiyem bu şekilde yaparsanız düzelir büyük bi ihtimal.. yazılımı kurmadan deneyebilirniz eğer düzelmezse dediğimi denemek isterseniz deneyebilirsiniz..
Hakan bey , randevu almadan giderseniz eğer cihaz değişimi yapmazlar.Donanımsal sorunlar için kesinlikle randevu şartı koyuyorlar.Sebebi çok açık zaten , cihaz değişimi için kayıt tutmaları fatura tarzı bir şey kesmeleri gerekiyor.Benim açtığım konuda belgeyi görebilirsiniz.Özetle randevusuz sadece yazılımsal hatalara bakıyorlar .Oda şansınız varsa.
Merhaba ben de iphone 6 kullaniyorum. Benim telefonumda da bircok kisinin belirttigi efekt sorunu vardi. Yani uygulamalar arasi gecislerde efektsiz geciyordu telefon. Gunde en az bi kere oluyordu kapatip acinca duzeliyordu ama cok sinirimi bozmaya baslamisti. Yabanci forumlarda okuduklarim sayesinde duzelttim. Iki sey yaptim hangisi sayesinde oldu bilmiyorum ama artik hic olmuyor. Birincisi ayarlar>gizlilik>konum servisleri>sistem servisleri>hafeket ayarlama ve mesafeyi kapattım. Ikincisi de spotlight search ozelligini kullanmayi biraktim. Aliskanlik olmustu uygulamalara giris yaparken surekli spotlight searchte siri uygulama onerileri kismindan giriyodum. Artik normal menuden giriyorum ve hic efekt sorunu yasamiyorum. Sanirim ikincisi sayesinde oldu. Deneyin siz de goruceksiniz.
sena hanım merhaba,
daha önce spotlight kısmını bende kapattım ancak sorunum devam ediyor.
şimdi ilk izlediğiniz adımı gerçekleştirdim umarım işe yarar
teşekkürler bilgilendirme için
Bende 2 gün önce aldım ipad pro yu 9.2 guncelledikten sonra sarj olmuyor.restore yaptım en fazla %45 sarj yaptı.bilginize...
Bende 2 gün önce aldım ipad pro yu 9.2 guncelledikten sonra sarj olmuyor.restore yaptım en fazla %45 sarj yaptı.bilginize...
mrblar ben 6s aldim benim sorunum telefonu sarja taktigimda 5 saatte zor yuzde yuz oluyor ve ornegin telefonu sarja taktigimda yuzde 20 ise bir saat sonra yyuzde 22 zor oluyor bu yazilimsalmi yoksa donanimsalmi teleservis garantisine gonderdimgeri geldi ayni cihazim birsey yok dediler ayni sorunu yine yasiyorum ben beni bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederimm
hocamm bu sorunum yazilimsalmi yoksa donanimsalmi ben 6s kullanicisiyim benim telefon cok gec sarj oluyor 5 saatte zor doluyor ve ornegin tlfnum yuzde 20 de iken sarjja takiyorum 1saat sonra zor yuzde 22 oluyor ve tlfnu acip kapatinca sarj yukseliuor neden kaynaklaniyor yazilimsalmi yoksa donanimsalmi yardimci olursaniz sevinirim teleservis garantisine gonderdim tlfnda birsey yok deyim geri gonderdiler anlamadimki
mrb lar bn iphone 4s kulanıyorum ve cihazimi ios9.2 ye güncellerdim telefonum kapandı bir daha açilmadi lütfen yardm edinn
Merhaba Murat bey;
Cihazınızı restore edip şarj olup olmadığını deneyiniz. eğer ki sorun halen devam etmekte ise garanti kapsamında cihaz değişimi talep ediniz. Veya Apple Destek hattını arayarak tan cihazınızda yazılımsal bir hata var mı yok mu diye kontrol ettirebilirsiniz.
Merhabalar 6s aldığım güncellemelerde 9.2yi görüyorum 3 gündür indir diyorum 1-2 dakika sonra hata oluştu diyor ve güncellemeyi indirmiyor ne yapabilirim WiFi uzerınden indirmeye çalışıyorum mobil veride iken indir tuşu aktif gelmiyor
Spotlight aramasını ayrlardan hepsini kapatın ve konum servislerinden hareket ve fitness ı kapatın.Cihaz gağ gibi akıyor tum sorunlardan kurtuldum cihaz iphone 6 plus 64 gb
Merhaba Serkan Bey , Wi-Fi üzerinden iOS güncellemesini yapmanızı tavsiye etmiyoruz.Yapsanız bile bir çok sorun ile karşılaşabilirsiniz.Her zaman en sağlıklı iOS güncellemesi ,iTunes üzerinden yapılandır.Siz iTunes üzerinden iOS 9.2 güncellemesini yaparsanız hiç bir sorun kalmayacaktır.
Merhaba Ümit Fener , http://www.applehocam.com/2015/12/iphone-dfu-mod-nedir-nasil-alinir.html Konumuzu incelerseniz sorun çözülecektir.
Merhaba Ali bey , Siri'de herhangi bir sorun yoktur.Denenmiştir ve hiç bir sorun çıkmamıştır.Yazılımsal bir sorundan kaynaklı olabilir.Restore edip , iTunes üzerinden tekrar güncelleme yapınız.
Bugun ilk defa İphone 6S aldım. güncelleme yapayım dedim güncelleme yapmıyor 12 dk den sonra hata oluştu diyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmusnuz
Merhabalar, Furkan Beyin yaşadığı sorunun aynısını yaşadım ve hala yaşıyorum. 2 yıldır iphone 5s kullanıyorum ve son 2 aydır telefonumun ekranı bu şekilde kararıyor ve resetlemeden ya da cihazı geri yüklemeden telefonu açamıyorum. Apple garantim bittiğinden dolayı, aldığım yerin teknik servisine iki kere götürdüm ve donanımsal bir problem olmadığını söylediler. Apple geniouslara danıştığımda cihazın abd çıkışlı olmasından dolayı yapılacak bir şey olmadığını ve mümkün olursa cihazı satmamı söylediler. Sorun hala devam etmekte. Aldığım yerin teknik servisine 3.kez telefonu gönderip gene aynı cevabı alma ihtimalim var. Sizce bu konuda ne yapmalıyım, yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar. 2.5 aydır İphone 6S kullanıyorum. Galiba 9.2 güncellemesinden sonra efekt sorunu ortaya çıktı. Uygulama geçiş efekti yok oldu her şey çat diye gelip gidiyor. Kapatıp açtığımda cihazı düzeliyor bu nedenden donanımsal değil yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama bir danışmak istedim. Sorun donanımsal mıdır yazılımsal mı? 2-3 günde bir oluyor durup dururken kapatıp açınca düzeliyor. Apple Destek Hattını aramalı mıyım yoksa güncelleme mi beklemeliyim? Şimdiden Teşekkürler.
Merhaba ibrahim bey , cihazınızı bilgisayar ile bağlayıp iTunes son güncel halini yükleyerek , iTunes üzerinden iOS 9.2 güncellemesini yapabilirsiniz.
Merhaba Zdayanc, Furkan bey şu şekilde sorunu çözdü.sizde deneyip sonuçlarını yazarsanız sevinirim.itunes de yazılımı indirdiğim yeri bulup yazılımı sildim tekrar indirdim.. yazılımı kurmadan telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve yazılımı üzerine kurdum. suana kadar en ufak bi kitlenme olmadı..
Merhaba Ayhan bey ,Büyük bir ihtimalle yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor.Bunun hakkında bir konu paylaşmıştık.Konuyu inceleyip sonuçları bizlerle paylaşırsanız sevinirim.Ayrıca Apple destek hattını aramakla hiç bir şey kaybetmezsiniz.Cihazınıza bağlanıp sorunu teşhis edebilirler. 0 (216) 282 15 11

iPhone Efekt Sorunu Konu linki : http://www.applehocam.com/2016/01/iphone-efekt-sorunu-cozumu.html
iPhone 5 kullanıcısıyım en sonunda iOS 9.2yi güncelledim ama ekranda titreme var böyle kıytırık Samsung telefonları kasar ya öyle bi titreme mesaj listesinde aşağı doğru inerken bazı oyunlarda falan bu sorun Nasıl çözülür İPhone kullanıyoruz kardeşim en ufak kaşıntıya bile tahammülümüz yok bu nedir çok pişman oldum bi çözümü var mı bunun?acaba telefon çok mu dolu dedim 4 gb boş yer var restore etmekte fayda etmedi neden kaynaklanıyor bu ?
Merhaba Ulaş Bey, iOS 9.2 Dosyasını indirirken mi hata alıyorsunuz ? Yoksa indirdikten sonra cihaza kurulum yaparken mi hata alıyorsunuz ?
Merhaba, 0 (216) 282 15 11 Apple Destek numarasını arayarak,iPhone cihazınızda yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bir orun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.Eğer ki yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyorsa , iOS 9.2.1 güncellemesini beklemeniz gerekiyor.Bu tür sorunlar genelde iPhone 5 cihazlarda yaşanmaktadır.Apple'da sistem böyle işliyor.Yeni modeller çıktıkça eski modellerde sorunlar artıyor ve yeni modelleri almaya teşvik etmeye çalışıyorlar.
Merhaba , İphone 4s kullanıcısıyım ios 9.2 güncellemesini yükledim. kameram bulanık açılıyor ve donuyor.videoya geçtiğimde veya hızlı çekime geçtiğimde görüntü düzeliyor çekim yapıyor ve kaydediyor fotoğrafa geçiş yaptığımda bazen bulanık kalıyor bazende düzeliyor fakat çekim yapsamda kaydetmiyor bu sorun güncellemeyle alakalı mı ?
Merhaba Ulascan bey, ilk olarak cihazınızı restore ediniz.Daha sonra bilgisayarınızdan iTunes ile ios 9.2 güncellemesini tekrar yapınız.Sorun düzelmezse yazarsanız sevinirim.
Merhaba iphone 4s 8.3 sürümünü kullanıyorum. Wi-fi bağlantısı ile ilgili problem yaşıyorum. Telefonum wi-fi bağlantısına yalnızca modeme 1 metre yakınlıktayken bağlanıyor. 1 metreden uzaklaşınca bulamıyor. Telefonumda jailbreak yok. Ağ ayarlarını da sıfırlayıp tekrardan denedim ancak fayda etmedi. Telefonum MPX yenilenmiş telefon, dün kullanmaya başladım. Wi-fi problemi dışında her şey yolunda. Bana ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim.
Merhaba , aynı sorun benim 5simde vardı. telefon arka odalardan çekmiyordu sadece modemin olduğu odalarden geçiyordu. ben çözüm olarak modemi çoğalttım yani evde duran boş bi wireless modem vardı bu 2 modemi paralel bağladım artık evin heryerinde çekiyor, başka bir tavsiye vermem gerekirse telefonunu en yetkili yere yani apple'ın teknik servisine ver. yabılabilicek en güvenli şey bu olur.
iphone 5 kullanıyorum telefonumun pili bitti sabah şarj'a taktım ekranda hiçbirşey gözükmüyor ve 2 saat o halde kaldı telefonum açılmıyor ne yapmalıyım
Merhaba, 6s plus kullanıyorum. Telefonu şarja takıyorum yaklaşık 1 saat kadar şarjda kalıyor telefonu açtığımda %1 şarj olduğunu görüyorum ama telefonu kapatıp açtığımda artıyor sonra hızlıca azalıyor. Sizce sorun güncellemeyle mi ilgili ya da telefonda mı birşey var ?
Merhaba Azra Hanım , Aynı sorunu bende yaşadım.Sorun güncellemeyle alakalı değildir.Donanımsal bir sorundur.Tek yapmanız gereken , Akasya AVM yada Zorlu Center hangisi yakınsa ona gidip , tabi randevu alıp gitmeniz gerekiyor.Kesin olarak cihaz değişimi yapıyorlar.Randevu alacaksınız ve gittiğinizde ben böyle bir sorun yaşıyorum cihaz değişim talebinde bulunmak istiyorum diyorsunuz ve aynı gün içinde aynı model cihazla sıfır cihaz ile değiştiriyorlar.
merhaba birşey sormak istiyorum 5s kullanıcısıyım yaklaşık 40 günden beri app storede uygulama indirmede sorun yaşıyorum çoğunu indirmiyor çok nadir olarak indiriyor sürekli deneyince kendiliğinden apple logosu geliyor ve bi anda ekran kapanıp açılıyor. kilit ekranında bir anda klavye geliyor ve gitmiyor telefon takılıyor bir süre sarj sıkıntım var kısacası çok sorun yaşıyorum. sizce napmalıyım telefonu vatan bilgisayardan aldım garantiye gönderiğp değişimmi istesem? kaç günde gelir değişim isteyince cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
iPhone 4S kullanıcısıyım. iOS 9.2.1 kullanıyorum şu anda fakat iOS 9'a geçtiğimden beri her sürümde telefonumla wifi'a bağlanıyorum kendi kendine kopuyor. Koptuktan sonra telefon takılıyor 2saat siyah ekran hatası aldığım zamanlar bile oldu. Gri wifi hatası da alıyorum. Bunun bir çözümü yok mudur?
Merhabalar,
Yurtdışında yaşıyorum ve 2 hafta önce Türkiye garantili 6s 64gb model bir iphone aldım ve bugün telefonumun şarjı %77'deyken, APPStore'dan birkaç uygulama indirmeye çalışırken aniden telefon kapandı. Neden oldugunu anlamaya çalışırken bataryanın bittiğini farkettim. Şarja takıp telefonu başlattım ve gerçekten de şarjı bitmiş 0'dan dolmaya başladı. (Yani açınca düzelmedi.)

Bunun sebebi ne olabilir? Tertemiz cihaz, hiçbir problemi ya da sıkıntısı yoktu.

Teşekkürler
Merhaba , Apple bunun hakkında bir açıklama yaptı ve sorunu çözmek için söz verdiler. iOS 9.3 ile bu sorunun ortadan kaldırılması planlanıyor.Şu aralar iPhone 6s cihazlara özel bir yazılımsal bir hatadır.Yapabileceğiniz tek şey iOS 9.3 güncellemesini beklemeniz.
merhaba ben iphone 4s kulanıcısıyım hemen hemen yaklaşık 3-4 yıldır iphone 4s kulanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ios 9.2.1 güncelledikten sonra internet şebeksi 3 çupuk olması gerekir ken hiç çekmiyor oturma odasında internet güncelemeden önce 3çubuk çekiyordu güncelledikten sonra 1 çubuk internet şebekesi geliyor oda ya geli yada gelmez bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun yoksa telefonu kıracam
merhaba ıphone 5im var güncellemeden sonra telefonu bıraktığımda şarjım 90 ise bir süre sonra tekrar elime aldığımda 90 gösterip iki üç saniye sonra birden 83 oluyor ne yapmalıyım
Merhabalar, bu sorun benim 6s 128gb cihazımda da var, Serdar beyin dediği ayarları yaptım fakat düzelmedi, Ozan beyin yaşadığı sorunu bende yaşıyorum. Acaba bir sonuca ulaşıldı mı? Bilgilendirme yaparmısınız? Teşekkür ederim
Birini aradığımda arama başarısız oldu diyip kapanıyor tekrar arayınca düzeliyor, arka plandaki oyunu kapatıyorum fakat Bi süre sonra oyun tekrar arka planda oluyor.
Merhaba. Bende A. B. D den aldığım telefonumda soun yaşıyorum. 6s plus cihazın facebook whatsapp gibi uygulamaların sesli bildirimleri mesaj gelmesine rağmen alınamıyor. Telefon şarjdayken arayan zil sesi ve bildirim sesleri gelmiyor. 3saati aşan şarj olma sorunu da bir başka problem. Bildirimlerle ilgili ayarlarında sorun olmadığından eminim. Benzer problemle karşılaşan var mı?
İOS 9.2.1 güncelleme yapıyorum koşulları kabul edıp yukşemeye basladıgımda bir hata olustu deyip yuklemiyor bu konuda yardımcı olabılırmısınız
Merhaba Mehmet Bey , garantiye göndermek yerine randevu alıp birebir görüşseydiniz daha çabuk sonuç alabilirdiniz. Apple bu konuda dünyada en iyi firmadır.Müşteri memnuniyeti için yapamayacakları şey yoktur.Bu konuda şüpheniz olmasın.Hiç bir masraftan kaçınmayıp sizlere yardımcı olacaklardır.
Merhaba Wi-fi ile güncelleme yapıyorsanız hata alabilirsiniz.En sağlıklı güncelleme şekli iphone cihazınızı bilgisayar ile iTunes programından güncelleme yaparsanız bir sıkıntı yaşamazsınız.
Merhaba Onur bey , cihazınızda donanımsal bir sıkıntı olabilir.En sağlıklısı Türkiye'de garanti kapsamına giriyorsa randevu alıp cihazınızı göstermeniz gerekiyor.Bu söyledikleriniz ciddi sorunlardır.
Merhaba Serkan bey, iPhone cihazınız da yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor olabilir , bu sebeple cihazınıza restore ettikten sonra ios güncellemesini tekrar yapın ve kontrol ediniz.
Merhaba Ebrar , iPhone cihazınızda şarj sorunu bulunmaktadır.Yani sorun ya donanımsal bir sorun yada batarya ömrünüz bitmiş olabilir.Garantiniz bitmediyse eğer Apple resmi sitesinden randevu alıp , cihaz değişimi talep edebilirsiniz.
Merhaba,3 gün önce iphone6 aldım facebook ve snapchat uygulamalarını indirdim fakat ertesi gün facebook uygulamasının yanında ikinci bir facebook uygulaması çıktı ama ikinci olan facebook un altında facebook yazmıyor ve facebook logosunun arkasında olan mavilik kararmış bir şekilde gözüküyordu telefonu açıp kapattığımda ikinci olan facebook kalkmıştı orjinal olan kalmıştı.Ertesi gün aynısı snapchatte oldu yine açıp kapattım düzeldi.Sizce sorun nedir ve ilerde bu sorun daha başka bir boyut alır mı?Teşekkürler.
Bendede 6S var şarj %65 gözüküyor ve bir gün boyunca şarjda kalmasına rağmen dolmuyordu. Ayrıca telefonun şarjı bitse bile %60/65 civarında takılı kalıyor. Pil bitse bile fark edemiyorsunuz. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor, gerçek batarya oranı görünüyor. Güncelleme sonrası oldu. Bazende uygulama seslerini çalmıyor.
Merhaba, iphone 4s kullanıcısıyım ve şuanki sürümüm ios7. Telefon yurt dışı çıkışlı ve garantisi yok. Garanti bitti yani. Sizce ios 7 den ios 9.2.1 e güncellemeli miyim? Telefon yurtdışı çıkışlı olduğundan sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba ben 5s kullanıcısıyım.bugün telefonumu servise verdim sorun ise ios9.2 yi yükledim ve telefonumda acayip bi yavaşlama kasma çekim modunun düşüklüğünü yaşadım mesaj yazarken birden ekranım kapandı home tuşuna bastım uzun bir süre ekran geldi ama sadece alttan gelen sayfamı ve üstten gelen sayfamı açabiliyordum uygulamalarıma giremiyorum.sonra tekrar ekranım kapandı ama biri aradığında ses geliyor mesaj geldiğinde ses geliyor sadece ekran kararık. beni korku bastııı. biraz bekledim fakat düzelmedi sabah hemen telefoncuya gösterdim duurumu güncellemeden kaynaklandığını söyledi. şimdi bu telefon kaç gün içinde elimde olur ki? servis güncelleme sorunu ile gelen ıphone nin içini açıyor mu onu da merak etim. bir çok kişi bana ıphone yapmakla uğraşmaz sıfır telefon gönderir dedi doğru mu bu?
Merhaba cansu hanım , Resmi Apple destek hattını arayıp bir danışsaydınız sizin için daha iyi olurdu.Yazılımsal sorunlarda çözüm olarak cihazı restore edip , iOs güncellemesini iTunes üzerinden tekrar yüklemeyi denemeniz gerekiyor.Eğer ki sorun yazılımsal bir sorun ise iOS 9.2.1 yüklemeniz gerekiyor.İstanbula yakın iseniz , randevu alıp gidip cihazınıza anında işlem yaptırabilirdiniz.Cihaz değişimlerini donanımsal bir sorun var ise yapıyorlar genelde.Yazılımsal sorunlar çözülebilecek hususlardır.Size detaylı bilgi verilmedi mi ?
Merhabalar,

6s plus kullanıcısıyım. 9.2 yi de jailbreak çıkar ümidiyle yükseltmiyorum. Ancak şarjım ne kadar dolu olursa olsun, %1 gösteriyor. Telefon kapanmıyor ancak ne kadar şarjım kaldığını göremiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
İ phone 6 kullanıyorum yazılım9.2.1 bende de efekt sorunu var kilit açarken ve home tuşuna 2 kere basınca ekran aniden geliyor lütfen bana bir yol gösterin
ya ben kasımda ayfon 6s aldım bugun ilk defa şarjım 64 deyken baya 64 te kaldı sonra kapatıp açıyım dedim 20 ye düştü ama şarjım general mobile şarjı gerçek hemde ama 2A amper ayfon şarjınında 1.2 A acaba ondan mı kaynaklı gerçek şarjım biizm prizlere uymuyor yurt dışından aldım çok korkuyorum ya acaba bozulmuşmudur gerçek şarjını kullansam düzene girer mi?
Merhaba irfan ben iPhone 6 Plus kullanıyorum 3 aydır bi sorun yoktu bu aralar yani bir haftadır whatsaba ve fesbuga giremiyorum aynı zaman appstoreden herhangi bi program inderiemiyorum her indirdgmde programnzı indirelemedi diye ekrana yazı geliyor sorum neyden kaynaklanıyor acaba
6s kullaniyorum. bazen ekranin ust kismindaki sebeke,saat ve sarj yuzdesini gösteren kisim birbirinin icine giriyor okunmaz oluyor. ne hatasi acaba bu
Merhaba hocam telefonumu sıfırlayıp mevcut iOS 9.2 yedeğimden restore ederek tekrar iOS 9.2 kurdum
herşey normal görünüyordu fakat whats App'tan atılan linkler açılmadığını farkettim (chorome ile açılıyor ) Safari ile açılmıyor ayrıca bu durumda whats app'ta donma oluyor ve Home tuşu ile çift tıklayarak çıkıyorum ayrıca Safari'den Google ile yapılan arama sonucunda çıkan sonuçlar sıralanıyor fakat üzerine tiklandiginda da site açılmıyor yine uygulama donuyor Home tuşuna çift basarak uygulamalardan çıkıyorum okuduğum kadariyla iOS 9.3 Te böyle bir problem varmış yeni güncelleme mi beklemeliyim çözüm Öneriniz var midir?tesekkurler
Merhaba hocam. Ben de aynı sorunu yaşıyorum, menü geçiş efektleri kapanıyor tak tak diye açılıyor uygulamalar, yazılım sıfırladım olmadı, kurtarma modunda da yaptım yine olmadı. Apple ile görüştüm servise gideceğim umarım telefonu değiştirip yeni verirler. Siz Nasıl çözdünüz ?
İyi gunler yaklasik 2 senedir 5s kullaniyorum telefonum suya dustu pirinçe koyunca tamamen duzeldi suyunu alacagini soylemislerdi. 1 sefer dokunmatik calismiyordu aniden oldu parmak iziyle aciliyordu sadece alttaki gorev cubugunu kaldirabiliyordum onun haricinde hicbirsey calismiyordu sarji bitince tekrar eski haline geldi suya dusmesinden aylar sonra oldu bu olay. bu dokunmatik olayindan sonra telefon kasmıştı ekrani kapatma dugmesine basinca karardi birisi arayinca caliyordu sarjinin bitmesini beklemistim tekrar acilmisti eski haline donup. Dun yine ayni olay oldu ekran karardi bekliyorum bitmesini surekli basima gelmiyor bu durum ama ara sira oluyor ama hep boyle tekrarlayacak mi ne yapmam gerekiyor telefonum yurt disindan gelmisti apple dedtek hakkinda hicbir fikrim yok yardim eder misiniz
Yaklasik 2 senedir iphone 5s kullaniyorum yurt disindan geldi. Cok kez yere dustu ama hicbisey olmadi gecen sene suya dustu pirince koydum 9 saat kaldiktan sonra suyunu cekti ve eski haline döndü bundan baya sonra aniden ekran dondu dokunmatigi calismamaya basladi sadece alttaki gorev cubugu kalkiyordu zar zor parmak iziyle acilip ustteki guc dugmesinden kilitleyebiliyordum ekrani sarji bittikten sonra eski haline geldi bundan yine baya sonra durduk yere ekran karardi arayinca sesi caliyordu bununda sarjinin bitmesini bekledim bittikten sonra sarja taktim ve acildi eskisi gibi oldu bundan baya sonra yani dun yine aynisi oldu ekran dondu bende guc dugmesiyle ekrani kilitledim ses düğmesinden acip kapiyorum titresiyor yani hala telefon acik surekli boyle mi olucak ne yapmam lazim garantisi yok bildigim kadariyla apple destek hakkinda hiçbirşey bilmiyorum telefon numarasi ne izmirde subesi var mi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor masrafi ne kadar tutar bilmiyorum yardimci olur musunuz lutfeeeen!!!!!!!!!
Merhaba Serdat Bey;
Yaşadığınız sorun yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor bunun için cihazı restore edip eski yedeklemeyi yüklemeden önce şarjınız %
30 altındayken çekip çekmediğini kontrol ediniz. Eğer sorun yok ise yazılımdan kaynaklıdır eğer ki sorun devam ediyor ise cihazınızın antenlerinde bir sıkıntı olabilir anten sıkıntısı var ise teknik destek almalısınız.
Cihaz şarj olduğunu gösteriyor ama şarj yüzdesi ilerlemiyor. 2 saat sonra alıyorum şarj hala aynı telefonu açıp kapatıyorum şarj dolmuş gösteriyor. şarjdayken kapanıp açılıyor telefonu kullanırken aniden kapanıp geri açılıyor işlemime devam ederken kapanıp açılmalar en az 6-7 defa oluyor. sizce neden olabilir ?
İos 9.3.2 yükledikten sonra telefon aşırı ısınma ve batarya çabuk bitiyor 6 plus daha öncede oldu güncelleme oldultan sonra aynı proplem değiştirmiştim ama kamerada genel bi sorun olsugu için değiştirilmişti tekrar gitsem değiştirilermi
Merhaba onur bey
Yaşadığınız sorunun yazılımsal bir durumdur malesef bir çözümü yoktur yeni güncellemeyi beklemek durumundayız. Aynı sorunu bizzat kendimde yasıyorum.
Slm iphone 6 telefonuma Son güncelleme 9.2 yükledim telefonum kısa süre sonra hat gitti tel çekmez hale geldi Telekom yazan yerde devamli surette arıyor diyor hat bulamıyor ne yaptıysam düzelmedi teknik servis ciziklerden dolayı bakmadı değişim önerdi Format attım olmadı jblack falan yapsam düzelir mi.ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Merhaba instagram facbebook ve swarm uygulamalari bildirimi kilit ekraninda gosterme imkanimiz varmi bildirim geldiğinde ses calip orda gozuksun??
iyi günler. Iphone 6s telefonum var ve 1 haftadır ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Telefon kendi kendine kapanıyor ve bi kaç kere reset yapmadan çalıştıramıyorum. Açtığımızda ekranımıza gelen apple görüntüsü bi kaç saniye sonra kararıp yok oluyor. İlk başlarda resimlerimin fazlalığından dolayı kaldıramadığını düşünüp çoğu resmimi yedekleyip silmeme rağmen hala aynı sorunları yaşıyorum telefon ya kendi kendine kapanıyor ya da ben kapattığımda tekrar açamıyorum. Yazılımım güncel. Neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Slm.6s aldım iki gün oldu telefonu şarja taktığımda pil yüzdesi yükselmiyor ama ekranını açtığımda pil yüzdesinin olması gereken değere hızlı bir şekilde yükseliyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Merhaba benim kullandığım cihaz 5s ve babamdan almıştım kullanılmış bir telefondu.Bende son sürüm güncellemesini yapıp teleonu formatlamıştım 9.3.3 sürümüne geçtikten sonra telefonumda arka planda değişik şeyler görünmeye başladı.Mesela ben twitter uygulamasındaysam arkada klavyenin saydamlığı görünüyor.Tam görünmüyor ama arkada belli oluyor ve bazen harfleri karıstırabiliyorum bir tek klavye değil başka uyugulamarda saydamlaşmış şekilde görünüyor.Sizce ne yapmalıyım ?
merhaba iphone 4s sürümü 3.2 telefonla görüşme yaparken karşı taraftan ses kalitesi düşük geliyor duyamıyorum bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Bende de aynı şey oluyor. Ne açsam arkada saydam şekilde kalıyor ve doğru düzgün bir şey izleyemiyorum bile. Ne yapmam gerekiyor?
Merhaba 6s kullanıcısıyım telefonu alalı 4 ayg calan oldu şuan dikkatmi çekiyo şarjı 5-6 dk da bi düşüyo sizde de mi öyle çok hızlı düşüyo gibi geldi bana
Merhabalar, iphone 5S kullaniyorum bir uygulamaya girip ciktigimda o uygulamanin arka planda yani ekranda azda olsa goruntusu kenarda duruyor. Bunun sebebi nedir?
merhaba ios 10 u yükledim ve pişman olup 9.3.5 e geri döndüm fakat müzik çaları tıkladığımda acılıyor ve ikincı tıklamam da kapanıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
merhabab ben ıphone 5s telefonumu ekran gelmediği için garantiye verdim içinde ki her şeyin sıfırlanacağı söylendi bana snapchat uygulaması yüklü uygulamanın içinde kayıtlı olan fotograflar da silinir mi yoksa sadece uygulama mı silinir ?
184