Brawl Stars Taş Hilesi

brawl-stars-tas-hilesi
Brawl Stars 2017 Temmuz ayından beta olarak yayınlanan Supercell'in en son oyunudur. 2018 Yılının Kasım Aylarında oyuncularla buluşan Brawl Stars oyunu son zamanlarda popülerliğini korumaktadır. Brawl Stars solo ve takım halinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Brawl Stars Taş Hilesi

Youtube Brawl Stars oyun videolarını izlerken karşıma Brawl Stars Taş Hilesi adlı bir video gördüm. Oyun içerisinde satılan taşları ücretsiz bir şekilde almayı göstermektedir. Video'yu sonuna kadar izlediğimde inanılmaz bir şekilde ücretli olan taşları bir anda ücretsiz olarak satın aldığını gördüm. Video yabancı dilde olduğu için sizlere çevirdim. ve sonuç olarak video'nun sonunda ücretli taşları ücretsiz bir şekilde aldığını fark etmiş bulunmaktayım. Taş hilesini yaparken bir bilgisayar ve bir telefon kullanıyor. Bilgisayara indirmiş olduğu üçüncü parti yazılım sayesinde kendine taş aktarımı yapıyor. ve videonun açıklama kısmında programı bizlere sunmuş bulunuyor. Programı indirdim test yapmak amacıyla ama dosya virüslü çıktı.

Brawl Stars Taş Hilesi ''İnanmayın'' 

Sağda solda gördüğünüz taş hilesidir veya kart hilesi gibi şeylere inanmayınız. Şu şekilde düşünün Supercell firması oyun sektörünün ileri gelenlerindendir. Supercell şirketi para kazanmak amacıyla oyun çıkarır ve bizlere sunar. Oyun içerisinde ki  ücretli olan taşlar ve karakterler bizlere asla ücretsiz bir şekilde sunulmaz. Brawl Stars Taş Hilesi veya Brawl Stars Hile gibi konularına ve videolara inanmayınız. Yalnızca oyun içresinde ki BUG olma olasılığı vardır. 


Sizden tek ricam Brawl Stars Hile gibi şeylere inanmamalısınız! 

3